Politica de retur


In josul paginii vei gasi formularul pentru returnare.

 

Daca din orice motiv nu esti multumit de produsul cumparat, il poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii conform legii (OUG 34/2014, art. 9, alin.(1) ). Nu trebuie sa iti justifici decizia dar apreciem daca vrei sa ne oferi un feedback.

 

Termenul de 14 zile calendaristice incepe sa curga de la data efectiva a primirii produselor de catre tine, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (2).

 

Singurele costuri pe care le tu le vei suporta vor fi cheltuielile directe de returnare a produselor (valabil pentru persoanele fizice, conform legii)

 

Mai departe tu alegi ce vrei sa se intample daca:

 

         1. Doresti schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit;

         2. Doresti recuperarea contravalorii acestuia.

         3. Sau doresti sa pastram contravaloarea acestuia in contul de utilizator pentru a-i putea folosi la o viitoare comanda.

 

Important Produsele pe care alegi sa le returnezi trebuie sa fie in starea in care au fost primite, in ambalajul original si toate accesoriile originale pentru a putea beneficia de drepturile de returnare.

 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile. De asemenea, in cazul comenzilor ce au beneficiat de discounturi, in cazul returnarii partiale, contravaloarea respectivelor discounturi va fi retinuta de catre vanzator.

 

Daca o comanda a beneficiat de livrare gratuita, in cazul returnarii unuia/unora dintre produse, livrarea initiala (tur) va ramane gratuita numai daca valoarea produselor nereturnate este mai mare sau egala cu 50 lei. In caz contrar, din suma ce va fi returnata clientului vom scadea 15.90 lei aferenta costului livrarii.

 

Modalitati de returnare

 

Tu alegi modalitatea de returnare a coletului, care va fi pe cheltuiala ta, in functie de preturile practicate de operatorul ales.

Important Nu acceptam primirea coletelor trimise cu ramburs, ele vor fi refuzate.

 

 

CUM SA RETURNEZI PRODUSELE?

 

Completeaza formularul simplificat de mai jos sau anunta-ne pe email in termen de 14 zile calendaristice: office@havaa.ro ca doresti sa returnezi produsul. E-mailul trebuie insotit de datele de contact (nume, numar de telefon), numarul si data comenzii si contul bancar in care doresti sa-ti returnam banii.

 

In urma notificarii, ne poti trimite produsele pe care nu le doresti in termen de 14 zile calendaristice. Acceptam produsele daca acestea sunt in conditii perfecte pentru a putea fi revandute ca produse noi. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, dar numai dupa primirea si verificarea produsului.

 

 

RETURNAREA PE SCURT

 

       1. Completezi formularul din josul paginii

 

       2. Pregatesti produsele pe care doresti sa le returnezi in ambalajul lor original insotite de copia sau originalul facturii / bonului fiscal si le trimiti catre noi

 

       3. Dupa ce am primit produsele, le verificam sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise si in termen de maxim 14 zile vei avea banii in cont.

 

 

 

Adresa de returnare a coletelor este:

 

Destinatar: SC ESHOP SALES SRL

Str. Nucului, nr. 48, sc. a, et. 2, ap. 11

Loc. Brasov, jud. Brasov

Cod 500306

Telefon: 0743 48 28 05

 

Ne rezervam dreptul ca atunci cand consideram ca actiunile clientului au fost cu rea vointa sa solicitam acestuia daune de interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, havaa.ro isi rezerva dreptul a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

 

Ne rezervam dreptul sa solicitam plata in avans a produselor comandate, clientilor care au mai refuzat primirea coletului. Totodata, ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu acei clienti care returneaza produse in mod repetat.