Livrare si transport


Bunurile sunt livrate in sistem de curierat rapid door-to-door prin GLS Curier, oriunde in tara.

Livrarea este 15.90 LEI oriunde in tara. Pentru comenzile peste 190 LEI, livrarea este gratuita, este suportata de noi.

 

Vom asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si vom asigura transmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala sau bon fiscal)

Livrarea se va efectua numai pe teritoriul Romaniei.

Toate produsele sunt absolut noi, in ambalajul original al producatorului.

 

In cazul in care produsele comandate sunt indisponibile sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii, havaa.ro va informa Clientul despre indisponibilitate sau eventualele neconcordante. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel comanda initiala, iar Vanzatorul va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

 

Informatii despre livrare

24 - 48 ore curier rapid

 

Termenele de livrare sunt informative si nu sunt obligatorii pentru Vanzator. Desi noi ne straduim sa expediem comanda si o urmarim pe parcursul ei pentru a ajunge cat mai repede posibil la destinatar, este posibil ca din motive ce nu tin de noi, coletul sa nu ajunga in timpul estimat si comunicat.

 

Livrarea este asigurata prin curier. Astfel la un produs achizitionat din havaa.ro transportul va costa 15.90 lei in orice localitate din Romania. In ziua in care iti vom expedia coletul, iti vom trimite un email cu numarul AWB al coletului.

 

Incepand cu ziua urmatoare vei putea vedea informatii despre coletulul tau. De asemenea, in ziua livrarii vei primi un sms din partea curierului cu un interval de 3 ore in care va ajunge la tine impreuna cu numarul lui de telefon.

 

Livrarea se face, de regula, in intervalul orar 9 – 17:00 de luni pana vineri, de aceea iti recomandam ca adresa de livrare pe care ne-o dai sa fie cea unde vei fi in acest interval orar.

 

Costurile de transport sunt suportate de Client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii cat si dupa finalizarea acesteia. Comenzile a caror valoare depaseste 190 de lei beneficiaza de livrare gratuita, oferita de magazinulcuhuse.ro

 

 

Asadar, urmatoarele tarife sunt valabile pentru orice localitate din Romania, fara alte costuri suplimentare.

 

             1. Livrare in sistem ramburs prin curier rapid in sistem door to door prin GLS Curier – 15.90 LEI - ORIUNDE IN TARA

 

       

Parcursul unei comenzi, pe scurt

 

Contacteaza-ne asa cum doresti, iar noi iti vom oferi consiliere in alegerea produsului potrivit pentru tine legate de compatibilitate, nuanta, stil sau chiar cu un sfat. Ti-l vom oferi cu placere!

 

Comanda o poti finaliza pe site, pe chat, WhatsApp sau sunandu-ne.

 

Inainte de a trimite produsul, il verificam cu atentie de eventuale defecte de fabricatie.

 

Dupa ce iti pregatim coletul, vei primi un email cu nr AWB al coletului pe care il vei putea urmari si tu.

 

In ziua livrarii, curierul care iti va aduce coletul, iti va trimite un sms cu un interval de 3 ore in care va ajunge la tine, impreuna cu nr lui de contact. Nu vrem sa stai toata ziua sa astepti curierul  :)

 

Speram ca produsul sa fie pe masura asteptarilor tale si sa il folosesti cu placere!

 

Daca nu esti multumit, da-ne de veste si vom rezolva!